Skip to main content

Η ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ στο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΧΑΛΚΟΡ στην Κοζάνη

7 Ιουνίου 2017

Δυναμικό «παρών» της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ. στο σεμινάριο της ΧΑΛΚΟΡ που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη σε συνεργασία με τους τοπικούς Συνδέσμους Υδραυλικών Εορδαίας, Φλώρινας, Γρεβενών και Καστοριάς.

Η ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ συμμετείχε ως προσκεκλημένος της ΧΑΛΚΟΡ στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, τον Απρίλιο,  με στόχο τη έγκυρη ενημέρωση και συνεχή εκπαίδευση των εγκαταστατών με θέμα «τα πλεονεκτήματα της χρήσης χαλκοσωλήνων και τις απαραίτητες προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης».

Στο σεμινάριο συμμετείχαν υδραυλικοί από όλη την Δυτική  Μακεδονία, και τους συνδέσμους υδραυλικών Εορδαίας, Φλώρινας, Γρεβενών και Καστοριάς, οι έμποροι της ευρύτερης περιοχής καθώς και καθηγητές από το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας.

Η ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ με τη συμμετοχή της στο σεμινάριο της ΧΑΛΚΟΡ, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά τις δράσεις, τη στρατηγική αλλά και τους στόχους της.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Τοιχομίδης αναφέρθηκε αναλυτικά στους στόχους της Ένωσης, όπως στην προάσπιση, διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των  επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παραγωγή και εμπορία των ειδών θέρμανσης, στην τεχνολογική και ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου θέρμανσης στο πλαίσιο της “πράσινης ανάπτυξης” αλλά και την ενεργό συμβολή, προβολή και ανάδειξη της πράσινης ενέργειας. Επίσης, έκανε λόγο για διαμόρφωση συνθηκών διοργάνωσης σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικά με την τεχνολογία της θέρμανσης, την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου αλλά και την υπεύθυνη ενημέρωση για τα “πράσινα” είδη θέρμανσης και σχετικές τεχνολογίες βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ, κ. Τοιχομίδης, αναφέρθηκε στη σημασία της χρήσης πιστοποιημένων υλικών στις εγκαταστάσεις θέρμανσης καθώς έτσι επιτυγχάνονται επιπλέον σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον.  Στο κλείσιμο της ομιλίας του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΧΑΛΚΟΡ για την έμπρακτη και αμέριστη στήριξη αλλά και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε, προκειμένου η Ένωση να γίνει ευρέως γνωστή και καταξιωμένη στον κλάδο εγκαταστάσεων θέρμανσης.

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά, ο πρόεδρος του Δ.Σ.της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ. κος Β.Τοιχομίδης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος της ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. και μέλος του Δ.Σ της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ. κος Β.Γιωτόπουλος και ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ κος Δ.Βαργιάμης.