Skip to main content

Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε

7 Ιουνίου 2016

Η «ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» (ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε.) ολοκλήρωσε έξι (6) συναπτά έτη δραστήριας, συστηματικής και δυναμικής παρεμβατικής παρουσίας στη διαμόρφωση συνθηκών εξυγίανσης της αγοράς παραγωγής και εμπορίας προϊόντων θέρμανσης, κλιματισμού και ειδών συμπαραγωγής θέρμανσης και ηλεκτρικής ενέργειας.

Η καταστατική της έναρξη (8.2.2010) συνέπεσε με το στάδιο της «ωρίμανσης» της (αρχικά) διαφαινόμενης οικονομικής κρίσης της χώρας μας και του συνόλου πλέον των συνθηκών, που οδήγησαν με βεβαιότητα σε πολιτική, θεσμική και οικονομική κρίση, επιβεβαιώνοντας σήμερα τις ανεξίτηλες πλέον προϋποθέσεις της λιτότητας, της αύξησης της ενέργειας, της αποσύνθεσης της επιχειρηματικής μας βιωσιμότητας.
Στη ζοφερή αυτή κατάσταση που διατρέχει η χώρα μας (καθώς και η νότια Ευρώπη, αλλά εν μέρει και η βόρεια), μαχητικοί και άκαμπτοι επιχειρηματίες και επιχειρήσεις του κλάδου, αλλά και στελέχη αυτών, με όραμα και διεκδικητική αυτοπεποίθηση στη διαμόρφωση αναπτυξιακών συνθηκών, βασιζόμενοι κυρίως στη συσπείρωση και συλλογικότητα του ανθρώπινου δυναμικού τους, αποφάσισαν να διεκδικήσουν τη θέση που τους αρμόζει, εναντιούμενοι σε κάθε παθητική αναμονή και να συμπράξουν με εκείνες τις δυνάμεις της αγοράς που αισθάνονται με υπευθυνότητα τον ρόλο τους στην αναμενόμενη ανάπτυξη.
Με τη Γενική της Συνέλευση (20.5.2016) η ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. συμπληρώνει την τρίτη διετία της μαχητικής παρεμβατικότητας στον κλάδο και στην αγορά γενικότερα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης που συγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη συνεδρίασή του (26.5.2016) έχει ως εξής:

Βασίλης Τοιχομίδης, Πρόεδρος
Βασίλης Φούρλας, Αντιπρόεδρος
Σωτήρης Κατσιμίχας, Γενικός Γραμματέας
Λευτέρης Φωτόπουλος, Ταμίας
Κώστας Αλβανός, Μέλος
Βασίλης Γιωτόπουλος, Μέλος
Χάρης Χρηστίδης, Μέλος

Είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι ότι η επόμενη διετία με τη συσπείρωσή μας ως μέλη της Ένωσης, με τον ανοικτό διάλογο που θα επιδιώξουμε να επιτείνουνε ως νέο Δ.Σ., με τις ανοικτές συνεδριάσεις, με την παρεμβατικότητά μας σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης, με τη συνεργασία μας με άλλους συγγενείς φορείς του κλάδου, με την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας, θα δημιουργήσουμε νέες προοπτικές και θα βελτιώσουμε μαζί την επόμενη μέρα για τις επιχειρήσεις μας, το προσωπικό μας και την κοινωνία μας.
Αυτό προσπαθούμε!

Το Δ.Σ της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε.