Skip to main content

Συνάντηση μελών ΕΝΕΕΠΙΘΕ – Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024

8 Φεβρουαρίου 2024

Στις 8 Φεβρουαρίου 2024, η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας διοργάνωσε για τα μέλη της την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εστιατόριο στον Άλιμο.

Τα περισσότερα από τα μέλη της Ένωσης, από πολλά μέρη της Ελλάδας, μας τίμησαν με την παρουσία τους και το γεύμα διεξήχθη σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο κλίμα.

Ο κλάδος μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εφαρμογής των αλλαγών, από την ανάπτυξη πιο ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων μέχρι και την ενσωμάτωση έξυπνων τεχνολογιών. Ως εκπρόσωποι της άνεσης και της βιωσιμότητας, η συλλογική μας ευθύνη είναι να υποστηρίζουμε αυτές τις εξελίξεις και να ηγούμαστε στον δρόμο για ένα πιο πράσινο μέλλον. Μπορούμε να ενισχύσουμε τον αντίκτυπό μας μέσα από την ανταλλαγή πληροφοριών και την προώθηση συνεργασιών. Η ΕΝΕΕΠΙΘΕ αποτελεί έναν σημαντικό συνδετικό κρίκο στον χώρο της θέρμανσης και της Ενέργειας στην χώρα μας, μια “πλατφόρμα” όπου ανταλλάσσονται ιδέες και σφυρηλατούνται επιτυχημένες και χρήσιμες συνεργασίες.

Στόχος μας να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε την δύναμη της συλλογικής νοημοσύνης για να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και να πετύχουμε κοινούς στόχους.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εύχεται σε όλους ένα δημιουργικό και επιτυχημένο Νέο Έτος 2024!